Pähkinät, snacksit, pienet naposteltavat

Nut Centeristä!

Yrityksestä

Nut Center Oy on vuonna 1994 perustettu yritys, joka nimensä mukaisesti keskittyy erilaisten laadukkaiden pähkinätuotteiden maahantuontiin, myyntiin ja markkinointiin. Asiakaskuntamme koostuu pääosin pubeista, baareista ja hotelleista. Kasvamassa määrin myös erilaisista vapaa-ajan viettoon tarkoitetusta kohteista, kuten urheilukeskukset, keilahallit, elokuvateatterit, jne.

Tuotevalikoimamme jakautuu kahteen eri kategoriaan. Lämpimät pähkinät ja annospähkinät.

Lämmitettävien pähkinöiden kanssa yritys on toiminut koko historiansa ajan. Edustamamme tuote on brändätty kokonaan uusiksi, ja tuntee nimen Cachi. Uudistus ei koske pelkästään pakkauksen ulkokuorta ja markkinointimateriaalia, vaan itse tuote on myös käynyt läpi satojen tuntien tuotekehittelyn. Näin voimme paremmin vastata aina tiukkeneviin säädöksiin tuoteturvallisuuden ja hygienian osalta. 

Annospähkinöiden osalta toimimme Sun Valley nimisen Englantilaisen valmistajan kanssa. Tuomme maahan tällä hetkellä 3 eri makua heidän valikoimistaan ja vastaanotto on ollut alusta alkaen todella lupaavaa. Sun Valley on maailmalla tunnettu erinomaisesta laadusta ja innovatiivisesta tuotekehittelystä. Olemme ylpeitä, että he valitsivat juuri meidät yhteistyökumppanikseen Suomessa.